Bàner superior

Títol

bitllet a domicili

Text Bitllet a domicili

A l’estació Barcelona Nord comprar el bitllet és més fàcil gràcies al nostre servei de reserva i lliurament a domicili. Només heu d’emplenar el formulari adjunt i enviar-lo. Quan rebem la sol·licitud, comprovarem les vostres dades i la disponibilitat del trajecte en les dates sol·licitades, i de seguida us enviarem la Confirmació o Denegació de la sol·licitud per correu electrònic a l’adreça que ens hàgiu facilitat. Si tot és correcte, al cap d’un dies rebreu els bitllets a casa. Així de fàcil.

Condicions del servei:

  • No es poden sol·licitar bitllets amb més de 15 dies d'antelació al viatge.
  • El lliurament de bitllets es farà com a mínim 2 dies després de la sol·licitud i com a màxim 2 dies abans de la data del viatge. Si la sol·licitud fos de 10 bitllets o més, el lliurament es farà 4 dies abans del viatge.
  • No es faran lliuraments de bitllets a domicili en dissabtes ni diumenges.


Sol·licitud de reserva i entrega de bitllet a domicili a Barcelona ciutat i a l’Àrea Metropolitana.

Dades personals

Cognoms i nom: *
Adreça: *
C. Postal: *
Població: *
Telèfon: *
Identificació: *
Correu electrònic: *

Dades del viatge

De Barcelona a

De A Barcelona

Dades per al lliurament a domicili:

mínim 48h abans sortida.
Hora d’entrega: *
Observacions:
* Dades obligatòries

Preu missatgeria:
Barcelona ciutat 4,5€
Vallvidrera, Badalona, Sta. Coloma de Gramanet, S. Adrià del Besòs, Hospitalet de Llobregat, Cornellà, Esplugues, S. Joan Despí, S. Just Desvern 10,00€.
Per a altres destinacions de lliurament consulteu a bcnnord@bsmsa.cat

Forma de pagament:
El pagament ha d’ésser per l’import exacte i en metàl•lic contra reembossament al missatger..

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), s’informa que les seves dades de caràcter personal passaran a formar part d'un fitxer el titular del qual i responsable és Barcelona de Serveis Municipals, S.A. (en endavant BSM).
Consent l’ús de les seves dades amb la finalitat d’inscripció i informació relacionada amb l’activitat o servei pel qual les està facilitant.
També consent l’enviament d’informació comercial d’altres promocions o serveis de BSM i Parc d’Atraccions Tibidabo, S.A.U.

Pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició, mitjançant sol•licitud per escrit amb la referència "Tutela Drets LOPD" i dirigida a Barcelona de Serveis Municipals, Gran Via Carles III, 85 bis, 08028, Barcelona.
Les seves dades personals seran tractades amb la màxima confidencialitat i amb el deure de secret requerit. BSM ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives definides en el Real Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la L.O.P.D 15/1999.
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh Image