Títol

destinacions i horaris de viatge

Descobriu tots els viatges que podeu fer des de l’estació Barcelona Nord. Aquí podeu consultar horaris, preus, companyies, classes d’autocar i les parades que hi ha durant el viatge, així com informació extra indispensable abans de sol·licitar els bitllets, ja que sovint hi ha suplements addicionals al preu.

Podeu fer una consulta o comprar els vostres bitllets directament a través d’aquest Web.

  • Si només voleu informació cliqueu “Consultar sense data”.
  • Per comprar els bitllets heu d’omplir tots els camps: tipus de trajecte, places i dates. Si està activada la compra online, se us reenviarà directament al Web des del qual es venen els bitllets.


Quin tipus de bitllet podem comprar?

  • Un trajecte: ‘De Barcelona a una població’ o ‘D’una població a Barcelona’. Indiqueu només la data d’anada.
  • Anada amb tornada oberta (A/T o): Només cal que indiqueu la data d’anada. Quan decidiu quan voleu tornar, adreceu-vos a les taquilles de la companyia corresponent per retirar el bitllet. Els trajectes d’anada i tornada es faran amb la mateixa companyia i la mateixa classe d’autobús.
  • Anada amb tornada tancada (A/T t): Indiqueu tant la data d’anada com la de tornada. Ambdós trajectes es faran amb la mateixa companyia i amb la mateixa classe d’autobús.

Trajecte

Destinació

Tipus trajecte

Places

Dates

Icones i llegendes

Poblacions de pas i horaris del trajecteConsultar informació addicional.En aquests moments la informació d’aquest trajecte s’està actualitzant. Consulteu directament amb la companyia.Realitzar la compra del bitllet online.